Élvonal

First Class: első osztályú élmény üzleti ügyfelek számára

A nagyvállalati felhasználók körében már most is a mobiltelefon a cégen belüli kommunikáció legfontosabb eszköze, de még nagy potenciál van a mobil és az informatikai rendszerek összehangolásában.

A T-Systems Magyarország ezekre az igényekre alapozva hozta létre a First Class integrált csomagot, amely a cég infokommunikációs és a Magyar Telekom mobil telekommunikációs szolgáltatásait egyesíti. A First Class csomagnak prémium jellegéből adódóan a T-Systems nagyvállalati ügyfeleinek vezetői, döntéshozói a célcsoportja. mobilcsomagról Németh Mihályt, a T-Systems Magyarország vertikális megoldásokért felelős vezérigazgató-helyettesét kérdeztük.

A T-Systems Magyarország portfóliójában hol helyezkedik el a telekommunikáció? Hogyan lehet egy fedél alá hozni az IT-val?

Telekommunikációs és informatikai szolgáltatásaink kiegészítik egymást, hiszen a Magyar Telekom szolgáltatásait továbbértékesítve ki tudjuk egészíteni a telekommunikációs szolgáltatásokat IT- és rendszerintegrációs megoldásainkkal, professzionális konzultációs kompetenciáinkkal. Transzformációs partnerként egyedülálló a tőlünk kapható szolgáltatások köre és mélysége.

A nagyvállalati ügyfélkörben mennyire elterjedtek a mobilon elérhető céges rendszerek, alkalmazások?

A cégek nagy részénél a levelezés már elérhető mobilról, de a vállalati rendszerek jelentős részét is össze lehet kapcsolni a telefonnal, igaz ez nem annyira elterjedt még. Leginkább kereskedelmi társaságok használnak vállalati mobilalkalmazásokat, jellemzően az értékesítők munkáját segítő megoldásokat, de van a terepen dolgozó műszerészeket segítő és a vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolt mobilalkalmazásra is példa. Utóbbinál a vezetők munkáját könnyítik azzal, hogy a kimutatásokat mobilról is el lehet érni.

Miben különbözik a First Class más prémium jellegű mobilcsomagoktól?

A First Class az első olyan integrált csomagunk, amelyben összekapcsoltuk a telekommunikációs szolgáltatásokat az IT- és rendszerintegrátori megoldásainkkal. Így például ingyenes informatikai tanácsadást is igénybe vehetnek ügyfeleink, vagy alkalmazásfejlesztési kedvezményeket is kaphatnak. Ennek keretében lehetőséget biztosítunk az általuk használt rendszerek telefonnal történő összekapcsolásában is. De ügyfélkiszolgálásban is kiemelkedő a First Class. Ennek része például a kijáró szolgálat, vagy a készülék assistance szolgáltatás. Az volt a célunk, hogy IKT tapasztalatunkkal és megkülönböztetett, kiváló ügyfélkiszolgálással egészítsük ki a kiemelkedő színvonalú telekommunikációs szolgáltatásunkat.

A First Class tartalma:

  • Korlátlan beszélgetés vezetékes és mobil irányba
  • Prémium sebességű internetelérés belföldön és az európai unióban
  • Akár korlátlan belföldi mobilinternet
  • Vállalati mobileszköz-menedzsment
  • Prémium kijáró szolgáltatás
  • Mérnöki konzultációs és szakmai tanácsadás
  • Céges alkalmazások kedvező áron